Smart oppvarming

Se liste på linken her.

Klikk på  + ikonet på, velg rom og oppvarming. Sett navn på det nye rommet og legg til ønskede enheter,

Klikk inn på ønsket rom og trykk på knappen «endre tidsplan» nederst på skjermen. Se fullstendig guide for oppsett av oppvarmingsplan her.

Aktiver bortemodus.

1. Gå til innstillinger⚙️
  2. Velg bortemodus
  3. Her får du listet opp alle rommene dine og du kan definere en egen bortetemperatur per rom.
  4. Når du aktiverer bortemodus vil alle rommene bli satt til sin egen definerte bortemodus-temperatur.