Sanntid

HAN-porten, Oss-brikken og Tibber Pulse

Ta kontakt med dit nettselskap for å få aktivert HAN-porten

Ler mer hos NVE her.

Du skal motta en bekreftelse fra ditt nettselskap når HAN-porten har blitt aktivert og du kan logge inn nettselskapets Min Side for å se status

1. HAN-porten må åpnes. Kontakt ditt nettselskap og be dem åpne HAN-porten på strømmåleren din
  2. Plugg Oss-brikken inn i HAN-porten. Den finner du på strømmåleren din, passer bare ett sted.
  3. Oss-brikken vil starte å blinke. Du kan lese om hva de ulike blinkene betyr under punktet «hva betyr lysene på Oss-brikken»
  4. Oss-brikken fikser seg selv. Oss-brikken vil lades og oppdateres automatisk, dette tar ca. 2-3 timer.

• Ingen blink – Jeg har Aidon måler
    • HAN-porten er ikke aktivert
  • Tre (3) røde blink
    • HAN-porten er ikke aktivert
  • Ett (1) hvitt og to (2) røde blink
    • Du har akkurat plugget Oss-brikken til HAN-porten og den kobler seg opp til Oss-plattformen, tar ca. 2-3 timer
    • Ingen dekning for Oss-brikken – Prøv å flytt brikken ut av sikringsskapet
  • En til Fire (1-4) hvite blink hvert femte sekund
    • Oss-brikken lader
  • En til Fire (1-4) hvite blink hvert tiende sekund
    • Alt ok med Oss-brikken
    • Frekvensen på den hvite blinkingen viser hvor god dekning Oss-brikken har.
      • Ett (1) hvitt blink hvert tiende sekund indikerer dårlig dekning
      • Fire (4) hvite blink hvert tiende sekund indikerer god dekning.
    • Ett (1) hvitt blink hvert andre sekund
      • Laster ned og oppdaterer firmware på Oss-brikken

Oss-brikken er avhengig av mobildekning, det kan derfor være lurt å forsøke å flytte den ut av skapet om du opplever at den ikke klarer å få kontakt med Oss. (Se «Hva betyr lysene på Oss-Brikken»)

Ja, Oss-brikken tåler temperatur fra +70 ned til -40. Den kan til og med stå ute i vær og vind, så lenge den er montert slik at kabelen henger ned.

Nei, Oss-brikken henter strøm fra selve strømmåleren. Du trenger ikke tenke på batteri eller stikkontakt for å få den til å virke.

Følg veiledningen i Vibb-appen. For mer informasjon kan du lese mer her.