App og Vibb+

Ja, gjennom Vibb-appen. Alle strømkunder får tilgang til det vi kaller «din konto» i Vibb-appen gratis. Her får du oversikt over kundeforholdet ditt og alle dine fakturaer.

Du logger inn med telefonnummeret ditt som er registrert hos oss på ditt kundenummer og mottar en engangskode på SMS for å logge inn.

Nei, dessverre har vi ingen mulighet for det i dag.

Nei, per dags dato er appen kun tilgjengelig i norsk AppStore og PlayStore.

Flere personer kan være logget inn i appen på ulike enheter. De andre må logge inn med telefonnummeret til den som eier strømavtalen.

Nei, Vibb+ er valgfritt.

Ja, alle strømkunder får tilgang til Vibb-appen. Det er gratis å laste ned og logge inn i appen.

Vibb-appen er gratis for alle våre kunder og gir deg tilgang til min konto, alle dine fakturaer og nedlastning av fakturagrunnlag. Vi har en valgfri tjeneste som heter Vibb+. Denne gir deg tilgang til utvidet funksjonalitet i Vibb-appen. Med Vibb+ får du full kontroll på strømforbruk og kostnader, og tilgang til smartlading av elbil. Du kan lese mer om alle funksjoner som følger med.

Min konto som gir oversikt over kundeforholdet ditt og alle dine fakturaer. Fakturanedbrytning per dag og nedlastning av fakturagrunnlag som viser spotpris x forbruk for hver eneste time.

Se full oversikt over alle funksjoner som følger med Vibb+

Ja, Vibb+ går på målepunkt, da det er funksjoner som er knyttet til målepunktet ditt, og ikke deg som kunde. Du velger selv om du vil ha Vibb+ på null, ett eller flere målepunkt.

Du kan bestille Vibb+ når du registrer deg som strømkunde eller legge dette til på et senere tidspunkt via min konto i Vibb-appen.

Andre strømselskap har gjerne en månedsavgift på strømavtalen, som gir deg tilgang til appen deres. Månedsavgiften må du betale uansett om du bruker tjenestene eller ikke. Vi gir kundene våre valget om de ønsker dette eller ikke. Noen ønsker rett og slett bare strøm, har vi erfart. Alle strømkunder får så klart tilgang til kundeforhold, alle fakturaer og nedbrytning av faktura per dag i appen (uten Vibb+).